新天地论坛

楼主: 溪水旁

奇妙的雙手

寂寞在唱什么歌 发表于 2011-8-18 18:21
如果我们愿意做一个“好人”,不一定是因为地狱和天堂,也许就是单纯地想做一个好人。做好人容易吗?容易 ...

I had some thougths as you more than 10 years ago, 5 years ago, 2 years ago.
Now I am changing.
God can change everything.

溪水旁 发表于 2011-8-18 17:28
“好人” has nothing to do with 地狱和天堂.
信仰 is for looking for true.
Even without a try, how ...

我家亲戚信基督,我是从他们嘴里知道的,他们都已经受洗了。我对基督教知道得很浅薄。从圣经上知道一些故事而已。

溪水旁 发表于 2011-8-18 17:33
I had some thougths as you more than 10 years ago, 5 years ago, 2 years ago.
Now I am changing.
Go ...

我同意,人的思想都是在随环境或者外在一些因素变化而变化,以往的思想往往有时候瞬间就会转变为与之对立的思想。我是崇尚顺其自然,冥冥之中有个东西推动着我走到哪步算哪步。

寂寞在唱什么歌 发表于 2011-8-18 18:33
我家亲戚信基督,我是从他们嘴里知道的,他们都已经受洗了。我对基督教知道得很浅薄。从圣经上知道一些故 ...

Give yourself a try then you can say 有沒有真神.

寂寞在唱什么歌 发表于 2011-8-18 18:41
我同意,人的思想都是在随环境或者外在一些因素变化而变化,以往的思想往往有时候瞬间就会转变为与之对立 ...

Nice talk to you.
I got to go home.
Thanks.

溪水旁 发表于 2011-8-18 17:42
Give yourself a try then you can say 有沒有真神.

好的,我会努力去体会。呵呵

寂寞在唱什么歌 发表于 2011-8-18 18:43
好的,我会努力去体会。呵呵

Thanks. Good luck. God bless you and your family!

溪水旁 发表于 2011-8-18 17:45
Thanks. Good luck. God bless you and your family!

溪水旁 发表于 2011-8-18 17:43
Nice talk to you.
I got to go home.
Thanks.

下班啦?呵呵。

寂寞在唱什么歌 发表于 2011-8-18 18:52
下班啦?呵呵。

9 to 5